Inici
Semana de la Mobilitat Sostenible i Segura: del 16 al 22 de setembre de 2016
Inici Servei Regular Lloguer d'autocars Grup Sarbus Notícies
Noticies
Inici > Noticies > Moventis
DEBAT SOBRE L'ACCESSIBILITAT EN ARQUITECTURA I URBANISME


L'Associació Accessibilitat Universal (AAU) i l'Escola d'Arquitectura de la Universitat de Navarra celebra avui i demà unes jornades al campus pamplonés. En la inauguració, a les 16.30 hores, intervindran Anai Astiz, conseller de Foment i Habitatge; Marcelo Talens, president del Col¿legi d'Arquitectes Basc-Navarro (Delegació de Navarra); José María Casado, president de AAU; i Icíar Astiasarán, vicerectora d'Investigació.

Les Jornades arrenquen avui amb dos blocs: la `Visió humana de l'arquitectura¿ i `L'accessibilitat en la tecnologia¿. Sobre el primer parlarà l'arquitecte Antonio Lamela, autor de la Nova Ciutat Esportiva del Reial Madrid, l'ampliació i remodelació del Bernabéu i del projecte de la T4 a Barajas. En la segona sessió debatran Juan Luis Quincoces, director general del Centre Nacional de Tecnologies de l'Accessibilitat; Ramón Palau, gerent de Transport Urbà Comarcal (TCC) de Pamplona; José Manuel Azorín, cap de productes socials de Vodafone Espanya; i Luis Serrano, Professor de la UPNA:

La jornada de matí començarà amb una taula rodona sobre `L'accessibilitat en els mitjans de comunicació¿, en la qual participaran Belén Ruiz, directora tècnica del Centre Español Subtitulat i Audiodescripción; Alberto Guzmán, periodista de Diari de Notícies; Marko Galarza, director de l'empresa de serveis informàtics Anet S.L.; i Roberto Càmera, director de Navarresa Televisió. En la clausura intervindrà Jesús Celaya, coordinador del Real Patronat sobre Discapacitat; l'alcalde de Pamplona, Enrique Maya; el director de l'Escola, Mariano González Presencio; i el president de AAU, José María Casado

   Imprimir Tornar
© Copyright 2004 Grup Sarbus Política privacitat